Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom kondigde Club Brugge de transfer van Izquierdo nog niet aan

José Izquierdo teleurgesteld (Club Brugge - AZ)

Het was hét grote nieuws van donderdag: José Izquierdo heeft eindelijk zijn toptransfer beet en trekt voor 15 miljoen euro, plus 3 miljoen bonussen, naar Brighton & Hove Albion. De Engelse promovendus meldde de komst van de Gouden Schoen al op zijn website. Bij Club bleef het daarentegen stil.

Ivan Leko sprak op zijn persconferentie in de aanloop naar de partij tegen Zulte Waregem wel even over de transfer, maar een officiële mededeling kwam er van Club nog altijd niet. Volgens Het Nieuwsblad is daar een goede reden voor.

Er zijn immers nog enkele struikelblokken om de transfer helemaal af te ronden. Izquierdo moet nog een werkvergunning krijgen, maar in de eerste plaats wacht Club op de medische testen van de Colombiaan. Daar kwam vrijdag nog altijd geen nieuws over. Toch zouden die testen geen probleem mogen opleveren, want ondanks dat Izquierdo af en toe geblesseerd is, is zijn lichaam medisch in orde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws