Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Daarom floten de Brugse fans hun ploeg serieus uit tegen Eupen’

Club-fans fuck you

Het voetbal was niet altijd even denderend, maar Club Brugge deed zondagavond wél gewoon wat het moest doen tegen Eupen: winnen. Door het scoreverloop in de eerste helft sloeg de twijfel echter toe bij een deel van de Brugse aanhang, die bij een 1-1 ruststand zowaar hun eigen spelers op de korrel namen. 

In Het Laatste Nieuws weten ze waarom de Club-aanhang erg kritisch was voor de geleverde prestatie tegen de Panda’s. “Tja, winst was wel het minste. Zeker tegen Eupen, laatste in de stand en vorige week nog met 0-5 onderuit in eigen huis. Maar ‘t ging o zo moeizaam. Dat betaal je bij een 1-1-ruststand in de vorm van afkeurend gefluit van je eigen fans. Die daarna wel met plezier de handen op elkaar zetten voor Dennis, de nieuwe publiekslieveling.”

“Het seizoen is amper begonnen of de Brugse fans krijgen het al op de heupen. En neen, dat is geen flauwe woordspeling op de naam van de bezoekende club gisteravond. Dat het Blauw-Zwarte volk mort, heeft alles te maken met het flauwe spel. Tegen een sterke tegenstander als Basaksehir pijnlijk aangetoond, tegen een irritante tegenstander als Eupen verrassend blootgesteld.”

“Net zoals tegen Basaksehir was het spel slordig, doorspekt met misverstanden en hopeloos balverlies. Als je daar bovenop ook nog eens te veel tegenstoten te verwerken krijgt, is dat genoeg om met een serieus fluitconcert de kleedkamer in te duiken. Oh, oh, Leko heeft zorgen. En dat verveelt hem zo. Je zag de vraagtekens over zijn 3-4-3 zo weer opduiken. Het zal Leko worst wezen, hij blijft koppig aan zijn visie vasthouden. De tijd zal uitwijzen of het de juiste is”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws