Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daar is Brodic weer! Club-huurling speelt perfecte debuutwedstrijd

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic had tot dusver nog niet veel plezier beleefd aan zijn uitleenbeurt aan Roeselare. Trainer Arnauld Mercier gunde hem in de competitie nog geen speelminuten, maar in de beker mocht de 20-jarige Kroaat zaterdagavond wél opdraven. 

In de Beker van België nam Roeselare het op tegen Bilzerse Waltwilder VV, een Limburgse club die net gepromoveerd is naar de Derde Amateurklasse. Brodic kreeg zijn eerste basisplaats bij Roeselare en zette ploegmaat Guy Dufour op weg naar het openingsdoelpunt.

Nauwelijks een minuut later deed de Brugse huurling hetzelfde bij Saviour Godwin: 2-0. De bezoekers lukten nog de aansluitingstreffer, maar het was Brodic zelf die de wedstrijd besliste met de 3-1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws