Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-icoon tikt Engels op de vingers: “Heel vervelend voor de supporters”

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

De Jupiler Pro League is intussen twee speeldagen aan de gang en ook op het Europese toneel werden er al belangrijke wedstrijden afgewerkt. Desondanks bestaat er nog altijd veel onzekerheid over de spelerskern waarover Ivan Leko nu precies zal beschikken op vrijdag 1 september. 

Zo is Bjorn Engels – die graag naar de Premier League zou verkassen – door omstandigheden opnieuw titularis geworden. Franky Van der Elst heeft er zo zijn bedenkingen bij. “Poulain valt uit, Mera is geblesseerd en dan wordt er opeens toch weer een beroep gedaan op Engels. Mijn gevoel is dat spelers daar ook helemaal anders tegenaan kijken dan vroeger, dat er zijn die redeneren: ik heb tijd, want ik ga toch weg. Maar je wilt toch in vorm zijn als je bij je nieuwe club aankomt?”, vraagt hij zich luidop af.

Intussen is Blauw-Zwart uitgeschakeld in de Champions League-voorrondes en moet het tegen AEK Athene zelfs nog vol aan de bak om de groepsfase van de Europa League te bereiken. “Voor supporters is dat heel vervelend. Ik ergerde mij vorig seizoen ook toen Anderlecht in de derde voorronde van de Champions League tegen Rostov moest spelen en er verklaard werd: ‘We zijn niet klaar voor die match.’ Maar het gaat om 15 miljoen!”, sakkert ons Club-icoon in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws