Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club gewaarschuwd voor volgende week: “Ze hebben het hier meestal moeilijk”

Club-spelers juichen (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge pronkt na drie speeldagen nog altijd met het maximum van de punten na zeges tegen Lokeren, AS Eupen en Zulte Waregem. Volgende week speelt het voor de derde keer in vier weken op verplaatsing, want dan maakt Club de trip naar Kortrijk.

De Kerels wonnen dit weekend van Eupen en staan met zes op negen ook netjes in de subtop. Ze hebben in het Guldensporenstadion dan ook vertrouwen in volgende week. “Uiteraard is dat een speciale match. Ze hebben het meestal moeilijk uit bij Kortrijk dus ze zijn gewaarschuwd”, vertelt aanvoerder Hannes Van Der Bruggen aan Radio 1.

De voorbije jaren ging Club immers meermaals verliezen in Kortrijk. Maar Van Der Bruggen beseft wel dat dat geen garantie is. “Ze staan op de eerste plaats met negen op negen en zijn dus in vorm”, weet hij ook.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws