Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien zowel uitblinker als zwakke schakel: “Zijn we zeker dat hij niet aan AEK is verkocht?”

Passionele Club-fans

Club Brugge is er niet in geslaagd om AEK Athene in eigen huis te kloppen. Blauw-Zwart begon zwak, maar groeide naarmate de wedstrijd vorderde. Grote kansen bleven – ook tegen een mannetje minder – echter uit. Een scoreloos gelijkspel was dan ook een logische uitslag. 

Na een blitzstart waren de Grieken tot twee keer toe dicht bij het openingsdoelpunt dankzij een wervelende Mantalos. Ook toen Simons een bal ongelukkig devieerde moest Horvath de meubelen redden. Club herstelde het evenwicht, maar kon AEK-doelman Anestis niet bedreigen.

Na de pauze een beter Blauw-Zwart. Vanaken vond de vrijstaande Mechele, maar die kopte hoog over. Op het uur werd Livaja terecht uitgesloten en kreeg Club een uitgelezen kans om een goeie uitgangspositie bij elkaar te voetballen. De laatste pass ontbrak echter en ook de vrijschop van Denswil miste precisie. De manschappen van Ivan Leko zullen de klus dus in Athene moeten klaren.

De Brugse fans waren niet meteen tevreden met het geleverde spel. Ook met 11 tegen 10 bleven échte kansen immers uit. Terwijl Vanaken op sociale media opgehemeld werd, moest onder meer Mechele het opnieuw ontgelden. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws