Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben het hélémaal gehad met Extra Time: “Boycot aan de gang”

Club-fans 1891 blauwe vlagjes (Club Brugge - Genk)

Maandagavond werd er in Extra Time naar goede gewoonte nagepraat over het voorbije voetbalweekend. Naast moderator Frank Raes zorgden Filip Joos, Jan Mulder, Franky Van der Elst en Onur Kaya voor de nodige analyses over de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De Club-fan bleef daarbij echter opnieuw in de kou staan.

Met Anderlecht, AA Gent, Standard, KRC Genk en KV Oostende zijn er momenteel heel wat ploegen die onder de verwachtingen presteren. Zij kregen dan ook de nodige aandacht in het wekelijkse praatprogramma van Canvas.

Club Brugge en Sporting Charleroi, die beiden 12 op 12 pakten, kwamen daarentegen amper aan bod. Tot grote onvrede van de Brugse aanhang op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws