Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans genieten vooral van 1 man tegen Standard: “Speel je aub niet te veel in de kijker, we still need you!”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft zijn Europese blamage doorgespoeld met een 4-0 overwinning tegen Standard. Blauw-Zwart begon furieus, maar haalde na de vroege dubbele voorsprong de voet van het gaspedaal.

Ivan Leko en zijn manschappen hadden wat goed te maken na de 3-0 pandoering in AEK Athene en leken die boodschap begrepen te hebben. Eerst nam Vanaken een afvallende bal succesvol op de volley, daarna stuurde onze spelverdeler Wesley op weg naar de 2-0. Een droomstart na nauwelijks zes minuten voetballen.

Club liet Standard vervolgens in de wedstrijd komen en onderging het spel. Dossevi was dicht bij de 2-1, maar zijn plaatsbal likte de paal. Na de pauze zakten de Rouches geleidelijk aan weg en kon Blauw-Zwart de match rustig uitspelen. Terwijl Horvath tot twee keer toe de aansluitingstreffer voorkwam, waren het Vanaken (afgeweken bal op Scholz) en Mechele die aan de overkant voor een comfortabele 4-0 zorgden.

De Brugse fans zagen het graag gebeuren en namen tussendoor Raman nog een aantal keren stevig op de korrel. “Hij was te min voor dikke Hein” en “Benito is nen homo, oh, oh, oh, oh” weergalmden door Jan Breydel. Maar genieten deden ze vooral van Vanaken, die een prima partij afwerkte. Een bloemlezing.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws