Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans doen hun beklag over wedstrijdverslag op Sports Late Night: “Schandalige vertoning”

Passionele Club-fans

In een beladen West-Vlaamse derby pakte Club Brugge zondagavond de drie punten op bezoek bij KV Kortrijk. Aan beide kanten vielen er enkele stevige overtredingen te noteren, maar volgens de Brugse aanhang werden énkel de fouten van Blauw-Zwart in beeld gebracht tijdens de uitzending van Sports Late Night.

Wie de matchverslagen van Sports Late Night en ClubTV langs elkaar legt, kan niet anders dan concluderen dat de reportage van ons officiële kanaal een vollediger beeld van de wedstrijd schetst. Heel wat Club-fans ergeren zich dan ook blauw aan het feit dat enkele forse ingrepen van De Kerels niet in het verslag op VIER werden opgenomen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws