Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil fors investeren in polyvalente dribbelaar’

FCB tifo

Vincent Mannaert gaf na de met 2-0 verloren match tegen Istanbul Başakşehir aan dat José Izquierdo eerstdaags zal vertrekken bij Club Brugge. In dat geval wil Blauw-Zwart graag nog een vervanger aantrekken voor onze Colombiaanse sneltrein. “We zoeken nog iemand die iets kan forceren”, liet Ivan Leko eerder al optekenen. Mogelijk komt zo’n creatief profiel vanuit Argentinië richting Jan Breydel.

Volgens lokale media heeft Club Brugge interesse in Martín Benítez, een 23-jarige aanvaller van Independiente die ook afgelopen winter al nadrukkelijk aan Blauw-Zwart gelinkt werd.

Benítez is een polyvalente speler die een goeie dribbel in huis heeft. Hij kan als linksbuiten, rechtsbuiten, schaduwspits en nummer 10 uit de voeten. Zijn scorend vermogen is nog een werkpunt, maar de jonge dribbelaar is wel een garantie op flitsen. Ook zijn snelheid is een troef.

Independiente wil naar verluidt wel minstens 3,5 miljoen euro voor zijn veelbelovende talent vangen. Bovendien is Club lang niet de enige geïnteresseerde in Benítez. Onderstaand een staaltje van zijn kunnen.

Maak kennis met Martín Benítez

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws