Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge troeft Anderlecht af in strijd om polyvalente aanvaller’

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge en Anderlecht zijn niet alleen op het veld elkaars concurrenten, want ook op de transfermarkt gaan de Belgische topclubs geregeld de strijd met elkaar aan. Zo hengelden zowel Blauw-Zwart als Paars-Wit naar de diensten van Martín Benítez, maar intussen zou de aanvaller van Independiente niet langer in aanmerking komen voor een verhuis naar het Constant Vanden Stockstadion. 

Afgelopen winter werd Club al gelinkt aan Benítez en ook deze zomer komt zijn naam veelvuldig ter sprake op Jan Breydel. De concurrentie met RSCA hoeven Vincent Mannaert & co alleszins niet langer te vrezen. Zo liet Carlos Montaña, de vice-voorzitter van Independiente, tegenover Radio la Red weten dat enkel Club Brugge momenteel concreet is. Naar verluidt was de Argentijnse makelaar Juan Cruz Oller afgelopen weekend in België om te onderhandelen over de toekomst van de speler.

Benítez is een 23-jarige polyvalente aanvaller die een goeie dribbel in huis heeft. Hij kan als linksbuiten, rechtsbuiten, schaduwspits en nummer 10 uit de voeten. Zijn scorend vermogen is nog een werkpunt, maar de jonge dribbelaar is wel een garantie op flitsen. Ook zijn snelheid is een troef. Independiente wil naar verluidt wel minstens 3,5 miljoen euro voor zijn veelbelovende talent vangen. Onderstaand een staaltje van zijn kunnen.

Martín Benítez naar Club Brugge?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws