Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge stuurt KV Mechelen wandelen: verdediger mag niét naar Malinwa

Yannick Ferrera (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge kampt tot op heden met een erg ruime spelerskern en wil deze dan ook graag nog uitdunnen in de laatste dagen van de zomermercato. Al mag zeker niet iedereen zomaar vertrekken. Dat ondervond ook KV Mechelen aan den lijve. 

Yannick Ferrera & co hadden hun zinnen gezet op Dion Cools, maar de 21-jarige speler van Club Brugge lijkt niet langer weg te mogen op Jan Breydel. Aanvankelijk kwam de vleugelverdediger niet aan spelen toe, maar tegen KV Kortrijk en Standard maakte hij de 90 minuten vol. Ook tegen AEK Athene mocht hij vorige week donderdag na de pauze invallen.

Volgens Gazet van Antwerpen mocht Cools in eerste instantie op huurbasis vertrekken, maar heeft de belofteninternational zich intussen in de gratie van Ivan Leko weten te spelen. Ook Antwerp polste eerder al tevergeefs naar de jonge verdediger. KV Mechelen kan wel nog steeds een poging wagen bij Jérémy Perbet, die niet meteen ‘nee’ zegt tegen een avontuur Achter de Kazerne.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws