Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge roept zijn fans op om zondag tijdig naar de tribunes te komen voor speciale ereronde

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

Na de 2-0 nederlaag op bezoek bij Istanbul Başakşehir wil Club Brugge zijn Europese non-match doorspoelen met een overtuigende prestatie tegen Eupen. Terwijl Blauw-Zwart op de openingsspeeldag met 0-4 bij Sporting Lokeren won, gingen de Panda’s in eigen huis met 0-5 onderuit tegen Zulte Waregem. 

Voor de match tegen Eupen van start gaat, wil Club Brugge graag het jubileum van zijn Foundation op gepaste wijze vieren. “In 2007 richtte Blauw-Zwart zijn Club Brugge Foundation op. Tien jaar en heel wat succesvolle projecten later, is de tijd gekomen om de mensen achter deze werking in de bloemetjes te zetten. Daarom viert de Foundation zijn tienjarig bestaan voor Club – Eupen”, klinkt het op de officiële website.

“Club nodigde heel wat betrokkenen uit voor een receptie in de Zuidlounge voor de wedstrijd. Medewerkers, leden van de VZW, partners bij de Pro League en de Stad Brugge en de vele medewerkers aan de verschillende projecten worden bedankt voor hun jarenlange steun aan het goede doel. Juist voor de aftrap worden deze medewerkers nogmaals in the picture gezet met een ereronde op het hoofdveld van Jan Breydel. Zorg dus dat je op tijd in de tribune zit om alles mee te maken!” Via deze weg wil ook BlauwZwartFans alle betrokkenen van harte feliciteren met deze mijlpaal!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws