Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge polste naar smaakmaker van Standard’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge realiseerde deze zomer al negen officiële transfers, maar vanzelfsprekend komt niet elk transferdoelwit richting Jan Breydel. Zo werd Blauw-Zwart onlangs wandelen gestuurd door Standard. 

Zowel Club als AA Gent versterkten zich tijdens de huidige mercato met een aanvaller uit de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart ging voor Jérémy Perbet, de Buffalo’s voor Mamadou Sylla. Maar beide ploegen hadden naar verluidt ook een oogje op Orlando Sa.

Volgens La Dernière Heure weigerden de Rouches echter om mee te werken aan een overgang van hun Portugese goalgetter. Ook Lokomotiv Moskou, Sunderland, Marseille en Celtic deden al een tevergeefse poging.

Sa vond vorig seizoen 14 keer de weg naar doel en zou door zijn goeie prestaties op een verbeterd contract kunnen rekenen op Sclessin. In januari weigerden ze in Luik nog een bod van 5 miljoen euro van Legia Warschau.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws