Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt uitstekend nieuws over basispion’

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

Op donderdag klokslag 12 uur ‘s nachts sluit de zomermercato pas officieel, maar Club Brugge en zijn supporters lijken zich nu al in de handen te kunnen wrijven. 

Zo weet Het Laatste Nieuws dat de kans erg groot is dat Stefano Denswil ook in voetbalseizoen 2017-2018 op Jan Breydel vertoeft. “Hij blijft zo goed als zeker. De Nederlander heeft zich – mede door gebrek aan concrete aanbiedingen – neergelegd bij een verlengd verblijf. Zijn goede match tegen Standard is tekenend voor zijn hernieuwde focus”, klinkt het in de krant.

Denswil heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een stap hogerop wilde zetten, maar anderzijds gaf hij ook aan dat hij het zeker geen probleem zou vinden om langer bij Club te blijven. De centrale verdediger ligt nog tot 2020 onder contract bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws