Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt steun uit Paars-Witte hoek: “Een groot volksfeest”

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge is er donderdagavond niet in geslaagd om AEK Athene opzij te zetten in het eigen Jan Breydelstadion. Daardoor moet Blauw-Zwart volgende week nog vol aan de bak in het Olympisch stadion in Griekenland. De manschappen van Ivan Leko zullen daarbij niet alleen de steun krijgen van de Brugse aanhang. 

Zo maakt Anderlecht-icoon Michel Verschueren op sociale media duidelijk dat hij voluit voor Club Brugge supportert tegen de Grieken. “In België zijn wij concurrenten, maar op Europees vlak steunen wij elkaar in het belang van de ranking”, klinkt het op Twitter. Als Blauw-Zwart zich volgende week kan kwalificeren, verwacht Mister Michel zelfs een “groot volksfeest”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws