Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge haalt gewezen aanvaller terug naar Jan Breydel

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

De voorbije maanden waren ontzettend druk bij Club Brugge. Zo werd er gekozen voor Ivan Leko als opvolger van Michel Preud’homme en arriveerden maar liefst 10 nieuwe spelers op Jan Breydel. Maar ook bij de beloften van Blauw-Zwart verandert er een en ander. 

Zo krijgt Sven Vermant voortaan de hulp van ex-aanvaller Dieter Van Tornhout. Hij wordt T2 bij de beloften van Club Brugge en krijgt daarnaast een functie als ‘talent manager’. Dat meldt Voetbalkrant en navraag leert ons dat deze informatie correct is.

Begin dit jaar hing Van Tornhout zijn voetbalschoenen noodgedwongen aan de haak vanwege te veel last aan de knie. De gewezen targetspits beschikt al over een UEFA B-diploma en is ook gediplomeerd personal trainer. Als prof maakte hij zijn debuut bij Club en kwam hij onder meer uit voor Sparta Rotterdam, Roda JC, Antwerp en Roeselare.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws