Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge greep naast smaakmaker uit de Jupiler Pro League’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge haalde deze zomer al 10 (!) nieuwe spelers naar Jan Breydel, maar vanzelfsprekend hapten lang niet alle transfertargets toe. Zo had Blauw-Zwart zijn vizier onder meer tevergeefs gericht op Yohan Croizet.

Volgens Gazet van Antwerpen deden Vincent Mannaert & co onlangs een poging om de 25-jarige middenvelder van KV Mechelen binnen te halen. Trainer Ivan Leko kende de Fransman immers nog van tijdens zijn periode bij Oud-Heverlee Leuven. Alle partijen zaten met elkaar aan tafel en naar verluidt werd Croizet zelfs gescreend.

Uiteindelijk ging de deal echter niet door en dat lijkt er ook niet meer van te komen. Door zijn sterke seizoensbegin is de spelmaker van Malinwa er immers niet goedkoper op geworden. Het is overigens opmerkelijk hoe vaak Club al gelinkt werd met spelers van Achter de Kazerne. Yordi Vanlerberghe maakte de overstap, maar ook Elias Cobbaut, Uroš Vitas en Mats Rits werden genoemd bij de Belgische vicekampioen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws