Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge en AA Gent mogen zich op de borst kloppen met perfecte score: “45 op 45”

Anthony Limbombe (Club Brugge - AA Gent)

Club Brugge begon met een 6 op 6 tegen Sporting Lokeren (0-4) en KAS Eupen (3-1) aan de competitie, terwijl AA Gent de boot inging tegen Sint-Truiden (3-2) en Antwerp (0-1). Na twee speeldagen in de Jupiler Pro League bedraagt het verschil tussen beide ploegen dan ook zes punten. Op een ander vlak scoren de Buffalo’s echter even goed als Blauw-Zwart. 

“Sinds dit seizoen geven de Match Delegate, de kapitein en de trainer van de bezoekers een score aan de thuisspelende ploeg voor de staat van de grasmat. Club scoorde een prachtige 45 op 45 voor zijn eerste match”, klinkt het op onze officiële website.

“Club is, samen met AA Gent, de enige ploeg die voor dit weekend een perfecte score kreeg. Een dikke proficiat is dus op z’n plaats voor onze Greenkeepers!” Bij deze dan ook onze oprechte felicitaties voor iedereen die zich inzet voor een optimale grasmat op Jan Breydel!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws