Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge brengt bod uit op gewezen smaakmaker uit de Jupiler Pro League’

Blue Army tifo

Club Brugge pakte in de competitie 9 op 9 na overwinningen tegen Sporting Lokeren (0-4), KAS Eupen (3-1) en Zulte Waregem (1-2), maar op het Europese toneel kwamen de tekortkomingen van de ploeg van Ivan Leko al meermaals tot uiting. Blauw-Zwart speurt dan ook nog altijd naar versterking.

Volgens Poolse media heeft Club een officieel bod uitgebracht op Thibault Moulin. De 27-jarige centrale middenvelder maakte in het seizoen 2015-2016 het mooie weer bij Waasland-Beveren en kon vorige zomer al rekenen op interesse van Blauw-Zwart.

Uiteindelijk ging Legia Warschau echter aan de haal met de smaakmaker uit de Jupiler Pro League. Onder meer omdat de Poolse club hem kon binnenhalen voor 500.000 euro, terwijl de vraagprijs aan Club één miljoen euro bedroeg.

Deze keer zouden Vincent Mannaert & co een bod tussen de 750.000 euro en 1 miljoen euro gedaan hebben, maar Legia Warschau bedankte vriendelijk. De Poolse club heeft namelijk een prijskaartje van maar liefst 4 miljoen euro in gedachten voor hun Franse sterkhouder. Waarmee ze dus zoveel willen zeggen als: hij is niet te koop. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Moulin zelf nochtans wel oren naar een avontuur op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws