Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge bereikt akkoord over opvolger van Izquierdo’

José Izquierdo (Club Brugge - Kortrijk)

De transfermarkt sluit op 31 augustus onverbiddelijk zijn deuren. Bij Club Brugge werkt manager Vincent Mannaert dezer dagen keihard aan enkele dossiers. Volgens de laatste geruchten zou blauw-zwart naast Saulo Decarli ook dicht bij het aantrekken van een andere speler staan.

Volgens Argentijnse media heeft Club een akkoord met Independiente omtrent de transfer van Martin Benitez (23). De polyvalente aanvallende middenvelder zou in het Jan Breydelstadion mee het vertrek van José Izquierdo moeten opvgangen.

Als we journalist Facundo Jauregui mogen geloven, dan heeft Club Brugge de speler bijna beet. Blauw-zwart zou een bedrag van om en bij de 3,5 miljoen euro op tafel moeten leggen om zich van de diensten van Benitez te verzekeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws