Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Clement wil ex-Bruggeling naar de Freethiel halen’

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement is bij Waasland-Beveren gestart met 5 op 12, maar vooral het voetbal dat de Waaslanders op de mat brengen oogst veel lof. Onze gewezen assistent-coach werd echter slachtoffer van zijn eigen succes, want de sterk spelende Zinho Gano verkaste voor 2 miljoen euro naar KV Oostende. En dus moet Clement op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Aanvankelijk wilde Waasland-Beveren zaken doen met Standard-speler Ryan Mmaee, maar de Rouches willen voorlopig niet afwijken van hun vraagprijs van één miljoen euro. Als alternatief denken Clement & co nu aan Tuur Dierckx.

Onze ex-flankaanvaller was vorig seizoen nog één van de uitblinkers bij Antwerp, maar past niet in de plannen van László Bölöni. Hij traint dan ook al een tijdje mee met de B-kern van The Great Old en mag definitief andere oorden opzoeken.

Clement en Dierckx werkten in het verleden al samen bij Club Brugge en worden mogelijk opnieuw herenigd bij Waasland-Beveren. Al willen ze op de Freethiel de vleugelspits bij voorkeur huren in plaats van te kopen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws