Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans geeft Leko tips voor zijn opstelling: “Hij is iets minder geschikt tegen AEK”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Club Brugge staat nu al voor één van de belangrijkste matchen van het seizoen. Mits een nederlaag in Athene mag Blauw-Zwart de groepsfase van de Europa League immers op zijn buik schrijven. Jan Ceulemans geeft in aanloop naar het duel tegen AEK alvast wat tips aan Ivan Leko.

“Ik zou toch wat rekenen op de omschakeling”, begint Jan Ceulemans zijn betoog. “Kijk, AEK moet scoren, nog meer dan Club Brugge. Laat ze maar even komen en maak gebruik van de ruimte die daarbij vrijkomt. Je hebt Dennis die daar met zijn snelheid optimaal gebruik van kan maken. Ik zou naast hem zelfs Diaby durven te zetten: twee snelle jongens. Vossen is ook een optie, Wesley misschien iets minder. Met hem kun je het spel in de omschakeling iets minder maken.”

Tot slot is ons boegbeeld van mening dat er twee spelers zijn die bij voorkeur niet allebei aan de aftrap verschijnen. “Ik denk sowieso dat je Re­faelov en Vanaken niet samen moet opstellen. Tegen Kortrijk lukte dat wel, maar tegen een sterke tegenstander als AEK zou je te veel ruimte weggegeven. Laat Vanaken maar spelen, die is echt aan het groeien”, besluit Caje in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws