Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Carlos Strandberg heeft nieuwe ploeg beet’

Carlos Strandberg op training bij Club Brugge

Met een kern van 32 spelers zullen er wekelijks heel wat manschappen door Ivan Leko teleurgesteld moeten worden. Neem nu onze centrumspitsen. Daar is de concurrentie met Jelle Vossen, Jérémy Perbet, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Carlos Strandberg en Emmanuel Dennis groter dan ooit. Al speelt onze coach laatstgenoemde vooral op de flank uit. 

Voor Strandberg kondigden we eerder al aan dat hij moest uitkijken naar een nieuwe (tijdelijke) uitdaging. De 21-jarige Zweed kwam immers geen minuut in actie tijdens de voorbereiding. Intussen lijkt er voor hem een oplossing in de maak.

Zo kan hij volgens Sporbladet in eigen land terecht bij Malmö FF. De onderhandelingen zijn naar verluidt volop aan de gang en een akkoord zou snel kunnen volgen. Vorige winter streek Strandberg op Jan Breydel neer, om daarna meteen uitgeleend te worden aan degradant Westerlo. In ‘t Kuipje kon hij echter geen potten breken en wist hij geen basisplaats te veroveren onder Jacky Mathijssen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws