Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans lacht met Anderlecht en voorspelt nú al de toekomstige kampioen

Herman Brusselmans (analist)

Voetbalseizoen 2017-2018 is nog maar drie speeldagen aan de gang, maar dat houdt Herman Brusselmans niet tegen om de nieuwe kampioen in de Jupiler Pro League te voorspellen. Voorts is de analist erg kritisch voor het voetbal dat Anderlecht dezer dagen op de mat brengt. 

“Alles gaat verkeerd bij Anderlecht, het elftal zwalkt, strompelt en struikelt, de sterkhouders à la Dendoncker, Teo en Kums spelen als een versleten theemuts, en geef aan de trainer, René Weiler, duizend kilo hout en hij zal er nog geen enkele pijl van kunnen maken. De enige oplossing voor voorzitter Vanden Stock is, zeker als Anderlecht dit weekend niet wint van het onnozele STVV, het aan de deur gooien van Weiler.”

In zijn gekende stijl trekt de schrijver meteen ook een wel erg voorbarige conclusie. “Los van alles zal Club Brugge kampioen worden. Proficiat Club!”, besluit Brusselmans in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws