Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse fans zijn niet te spreken over Extra Time: “Club weer belachelijk maken, tss”

Filip Joos (analist)

Maandagavond werd er in Extra Time naar goede gewoonte nagepraat over het voorbije voetbalweekend. Naast moderator Frank Raes zorgden Jan Mulder, Wesley Sonck, Filip Joos en Marc Degryse voor de nodige analyses over de tweede speeldag in de Jupiler Pro League. 

De Club-fan bleef daarbij echter in de kou staan. Zo waren er geen beelden te zien van onze match tegen Eupen en kreeg zelfs het hoogstandje van Emmanuel Dennis geen aandacht. Blauw-Zwart kwam enkel op negatieve wijze ter sprake in de heisa rond Zulte-huurling Sander Coopman, omdat Essevee zo’n 700.000 euro moet neertellen als het de 22-jarige middenvelder tegen zijn moederclub wil opstellen.

“Ik denk dat het van Club slim is om Coopman nog een jaar uit te lenen”, opent Filip Joos de discussie. “Het is een fantastische voetballer, maar die wil ik dan ook vrijdag zien spelen. Ik wil genieten van hem en zien wat hij kan tegen een grotere club. Maar ze zijn bang bij Club.” Jan Mulder gooit er nog een stevige schep bovenop. “Club is een hele flauwe voetbalclub. Een hele, hele armzalige. Wat een mentaliteit zeg”, aldus de Nederlandse analist. Op Twitter dienen enkele Club-fans de heren van Extra Time van antwoord.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws