Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse fans zijn er niet blij mee, maar Club werkt mee aan uitgaande miljoenentransfer

Club-fans fuck you

Afgelopen winter haalde Club Brugge een vijftal nieuwe namen in huis. Ethan Horvath en Helibelton Palacios zijn uitgegroeid tot basisspeler, maar Carlos Strandberg (Malmö FF) en Lex Immers (ADO Den Haag) zochten al snel weer andere oorden op. En dan is er nog Dorin Rotariu, die eveneens op weg is naar de uitgang… 

In de Play-Offs van vorig seizoen was de 22-jarige Roemeen nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme, maar de flankaanvaller past tot dusver niet in de plannen van Ivan Leko. Zo maakte hij nog geen enkele keer deel uit van de Brugse selectie, omdat hij kampt met een serieuze fysieke achterstand. Rotariu zou zich namelijk flink hebben laten gaan tijdens het tussenseizoen.

Zoals BlauwZwartFans begin deze maand al meldde, is de kans daardoor groot dat Rotariu nog deze zomermercato uitgeleend wordt. Landgenoot Mircea Rednic wil de vleugelspeler uit zijn lijden verlossen en naar Moeskroen halen, maar ook in eigen land beschikt de Roemeen over verschillende opties. Onder meer ex-ploeg Dinamo Boekarest is één van de geïnteresseerden.

Volgens HLN is Club bereid om mee te werken aan een tijdelijk vertrek van Rotariu, hetgeen wij kunnen bevestigen. Ondanks het feit dat de jonge winger zichzelf buitenspel zette door zijn individuele trainingsprogramma niet op te volgen, is hij nog steeds populair onder de Brugse aanhang. Het merendeel van de fans hoopt dan ook dat hij straks zijn kans krijgt onder Leko. Club betaalde in januari nog iets meer dan 2 miljoen euro om Rotariu naar Jan Breydel te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws