Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruggeling neemt zijn verantwoordelijkheid: “Mag je volledig op mijn naam schrijven”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een 3-0 nederlaag tegen AEK Athene. Nochtans was het behalen van de Europa League groepsfase één van de belangrijkste doelstellingen dit seizoen. Ethan Horvath steekt de hand in eigen boezem. 

De 22-jarige Amerikaan lag na een half uur voetballen aan de basis van het eerste tegendoelpunt en baalde achteraf enorm. “Die penaltyfout kun je volledig op mijn naam schrijven. Ik ging vol voor de bal, maar was net een fractie te laat. Op topniveau weet je echter dat het aankomt op fracties van seconden.”

“Het is in elk geval enorm jammer dat we ons niet konden plaatsen. Na de 0-0 uit de heenwedstrijd lag alles nog open, maar we waren vandaag niet op de afspraak. De Grieken waren gewoonweg beter dan ons. Het zal een slapeloze nacht worden, maar vanaf morgen moeten we focussen op de beker en de competitie”, besluit Horvath op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws