Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bruggeling kan ploegmaat van Dennis Praet worden: ‘Miljoenenbod op komst’

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

Een kleine maand voor het einde van de zomermercato zit Club Brugge nog altijd met een kern van 32 spelers. En dat terwijl Ivan Leko al enkele keren heeft duidelijk gemaakt dat hij bij het opstellen van zijn basiselftal zal kiezen uit zo’n 17 à 18 spelers. Vincent Mannaert kondigt dan ook aan dat er vertrekkers op komst zijn.

Naast de transfer van José Izquierdo is ook Bjorn Engels op weg naar de uitgang bij Blauw-Zwart. Zo weet Het Laatste Nieuws dat Sampdoria concrete interesse heeft in de centrale verdediger. De club uit de Serie A zou zelfs al een bod hebben voorbereid op de Brugse basispion.

Twee factoren zullen bepalen of de transfer al dan niet plaatsvindt. Enerzijds is het afwachten of de Italianen de eisen van Club kunnen inwilligen. Zo hoopt de Belgische vicekampioen nog altijd zo’n 10 miljoen euro te vangen voor zijn sterkhouder. Anderzijds is het nog maar de vraag of Engels oren heeft naar een Italiaans avontuur. Hoewel hij nooit andere topcompetities heeft uitgesloten, gaat zijn voorkeur duidelijk uit naar de Premier League.

Volgens de krant bestaat er overigens géén twijfel over dat Engels nog andere oorden opzoekt. “Hij vertrekt deze zomer sowieso”, klinkt het klaar en duidelijk. Vorige week toonde ook AS Roma interesse in de Bruggeling. Langs inkomende zijde is de kans reëel dat Club op zijn beurt een centrale verdediger wegplukt uit Italië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws