Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brighton-fans door het dolle heen dankzij recordaankoop Izquierdo: “Zijn naam alleen al is 38 punten waard”

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

De transfer van José Izquierdo is langs twee kanten recordbrekend. Bij Brighton & Hove Albion FC is onze Colombiaanse flankaanvaller de duurste aankoop in de geschiedenis van de club, terwijl het bij Club om de duurste uitgaande transfer ooit gaat. 

De fans van Brighton kunnen hun geluk alvast niet op. Zij zijn ervan overtuigd dat de Gouden Schoen uit België ook in de Premier League zal slagen. Onderstaand een bloemlezing van de meest opvallende reacties. Eerder plukte de promovendus ook al gewezen publiekslieveling Mathew Ryan bij Valencia weg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws