Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Borussia Dortmund, Monaco en twee Engelse topclubs hebben goudhaantje van Club Brugge op het oog’

Limbombe, De Bock en Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge kocht deze zomer gretig in op de transfermarkt. Heel wat nieuwe spelers streken neer in het Jan Breydelstadion. Eén van de meest opvallende figuren tot dusver is zonder twijfel Emmanuel Dennis (19).

De Nigeriaanse aanvaller schoot als een komeet omhoog en maakte meteen enkele doelpunten voor Club Brugge. Volgens The Sun hebben twee Engelse topclubs Dennis al op het oog: Manchester City en Manchester United.

De twee clubs uit Manchester zouden afgelopen donderdag een scout naar de Europa Leaguewedstrijd tussen Club Brugge en AEK Athene gestuurd hebben om de Nigeriaanse nieuwkomer van blauw-zwart te bekijken.

Niet dat men bij Club van plan is om Dennis alweer te verkopen, maar het geeft aan dat onze aanvaller een stormachtige ontwikkeling doormaakt. Naast de interesse van de Engelse topclubs, weet The Sun dat ook ploegen als Leicester City, Borussia Dortmund en AS Monaco de prestaties van Dennis in de gaten houden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws