Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolat wil revanche op Club: “De dingen die bij Club over me gezegd zijn, zijn zever”

Sinan Bolat (Club Brugge)

In het seizoen 2015/16 was Sinan Bolat zonder al te veel succes actief bij Club Brugge. De doelman kwam amper drie keer in actie in de competitie, één keer in de voorrondes van de Champions League en één keer in de Europa League. Deze zomer keerde Bolat terug naar België, bij Antwerp, waar hij revanche wil nemen.

“Ik weet er niet veel meer van. Dat heb ik uit mijn geheugen gewist”, lacht Bolat in Het Laatste Nieuws. “De uitspraken die mensen van de club over mij in de media deden, hebben me geraakt. Er werd gezegd dat ik mijn niveau niet meer haalde. Dat het gedaan was met Bolat. Er komt een moment dat ik nog wel eens enkele mensen van antwoord zal dienen, maar eerst wil ik me weer op het veld bewijzen. Het zou niet slim zijn om namen te noemen.”

“Ik weet ook wel dat ik niet goed presteerde. De eerste schuldige was ikzelf, maar op het moment dat ik in doel moest plaatsnemen, was ik niet klaar. Dat gaven mijn fysieke testen duidelijk aan. Ik had enkele matchen nodig, maar kreeg geen kans meer. Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld. Ik weet nog altijd donders goed wat ik kan en niet kan. Het is aan mij om te tonen dat de dingen die men bij Club over me gezegd heeft, allemaal zever zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws