Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army komt met oproep voor álle Club-fans die de match tegen AEK Athene bijwonen

Club-fans met Blue Army vlag

Club Brugge wil donderdagavond tegen AEK Athene een belangrijke eerste stap zetten richting de Europa League groepsfase. Volgende week kan het immers warm worden in het Olympisch Stadion in Griekenland. 

Club rekent dan ook op zijn trouwe aanhang om straks mee het verschil te helpen maken. Zo roept Blue Army op om massaal vlaggen mee te nemen naar het stadion. Zo kunnen we Jan Breydel omtoveren tot een Blauw-Zwarte heksenketel.

Op de persconferentie had ook Ivan Leko zich al tot de Brugse aanhang gericht. “We moeten de fans het gevoel geven dat we het zullen halen, zodat ze achter het team gaan staan. Want Club is niets zonder zijn fans, zij zijn cruciaal voor de passie, liefde en energie die ons team maakt tot wat het is. Thuis spelen we met 12 tegen 11, morgen willen we beroep doen op hen!”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws