Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwarte familie moet afscheid nemen van 12-jarige fan die onlangs nog de aftrap gaf

Arno heeft jammer genoeg de strijd tegen kanker verloren

De Blauw-Zwarte familie heeft nog maar eens één van zijn trouwe leden moeten afgeven. Dinsdag bereikte de redactie van BlauwZwartFans het jammerlijke nieuws dat Club-fan Arno van ons is heengegaan. 

Op zondag 18 december stond Club Brugge – KV Kortrijk volledig in het teken van alle fans, en in het bijzonder kinderen, die omwille van ziekte niet naar school kunnen, laat staan sporten. Om die reden werkte Blauw-Zwart zijn thuismatch tegen De Kerels af met het logo van Bednet, een vzw die ervoor zorgt dat zieke kinderen van thuis uit live de les kunnen volgen, samen met hun klasgenoten. Leerlingen die niet naar school kunnen door ziekte, operatie of ongeval blijven zo in contact met hun vrienden en vergeten voor even het ziek zijn.

Daarnaast werd onze thuiswedstrijd tegen Kortrijk via een livestream aangeboden aan alle Bednetters. Enkele van hen die de match van thuis uit meevolgden, werden geprojecteerd op het grote scherm in het stadion. Tot slot mochten Club Brugge-fans Arno en Benjamin de aftrap voor hun rekening nemen. Intussen heeft de 12-jarige Arno, die eveneens les volgde via Bednet, jammer genoeg de strijd tegen kanker verloren.

In onderstaand filmpje (vanaf 03’42”) geeft Arno nog een interview aan ClubTV. Bij deze wil BlauwZwartFans zijn oprechte steun betuigen aan alle nabestaanden. You’ll Never Walk Alone Arno! †

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws