Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beschuldigingen aan het adres van Club Brugge: “Blauw-Zwarte maffia”

Joeri Van de Velde (scheidsrechter)

Het ene jaar is het andere niet. Terwijl Michel Preud’homme zich begin vorig seizoen nog terecht druk maakte om een resem niet-gefloten strafschoppen, hoeft Ivan Leko dezer dagen niet bepaald te klagen over de arbitrage. Supporters van andere ploegen laten van zich horen…

Club Brugge kreeg dit seizoen al 3 loepzuivere strafschoppen, alle 3 even feilloos omgezet door Jelle Vossen. Aan de overkant ging de bal nog niet op de stip, al had dat op bezoek bij Zulte Waregem (Brandon Mechele die Peter Olayinka haakte) en op KV Kortrijk (Jordi Vanlerberghe die Christophe Lepoint een duwtje gaf) anders kunnen lopen.

Al moet het gezegd dat er – zeker tegen de Kerels – wel meerdere fases voor interpretatie vatbaar waren. Aan beide kanten. Denk maar aan de fout op Hans Vanaken op de rand van de zestien (zie onderstaande beelden). Desondanks stellen de niet-Club-fans vast dat Blauw-Zwart serieus bevoordeeld wordt tijdens voetbalseizoen 2017-2018. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws