Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bekende voetbalpresentator klapt uit de biecht: “Uitgescholden door Club-fans”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Heel wat televisiefiguren die met voetbal in aanraking komen, krijgen al eens het verwijt naar de kop geslingerd dat ze voor een bepaalde ploeg supporteren. Zo ook Bart Raes, die sinds kort afwisselend met Gilles De Coster de presentatie van Sports Late Night voor zijn rekening neemt. 

Eerst en vooral kreeg het voetbalprogramma op VIER al heel wat kritiek, maar Raes blijft er rustig onder. “Iedere kijker heeft zijn mening, iedere voetbalkijker heeft ook nog eens zijn club. Mijn credo is: ik zeg wat ik zie. Dan stamp je wel eens tegen de schenen van supporters. Ik heb al het verwijt gekregen dat ik supporter was van Racing Genk, maar ook van Sint-Truiden. Zolang alle ploegen in die verwijten aan bod komen, is het goed.”

In het verleden heeft de voetbalpresentator ook al problemen gehad met fans van Club Brugge en Anderlecht. “Ik ben in Anderlecht al eens moeten gaan lopen voor een groep supporters en ik ben op Club Brugge al uitgescholden, maar ik heb niet de naam een club te bevoordelen. Een supporter móét subjectief zijn, maar mijn mening is niet gekleurd. Tenzij SK Londerzeel (de club waar Raes zelf nog voor uitkwam, nvdr) het ooit tot op het hoogste niveau schopt, maar die kans zit er niet meteen in”, besluit Raes al lachend in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws