Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Antwerp wil persona non grata bij Club-fans naar de Bosuil halen’

Club-fans fuck you

Sportief manager Luciano D’onofrio zit dezer dagen niet stil bij Antwerp. Nu de transfer van Jelle Van Damme definitief in kannen en kruiken is, wil The Great Old opnieuw met de spierballen rollen op de transfermarkt. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat de promovendus wil stunten door Ronald Vargas terug naar de Jupiler Pro League te halen. De 30-jarige Venezolaan is vooral bekend van zijn periodes bij Club Brugge en Anderlecht. Hij is voorlopig de laatste speler die zich aan de gevoelige overgang van Blauw-Zwart naar Paars-Wit waagde en is om die reden dan ook allesbehalve geliefd op Jan Breydel.

Bij Anderlecht kwam Vargas door blessures nauwelijks aan spelen toe, maar bij het Turkse Balikesehirspor en het Griekse AEK Athene kwam hij opnieuw boven water. Het nieuwe contract dat de Grieken hem voorlegden, vond de creatieve middenvelder echter te min en dus is hij sinds deze zomer een vrije speler. Een terugkeer naar België is niet ondenkbaar, want de vrouw van Vargas is een Belgische. Volgens Gazet van Antwerpen trainde hij donderdag zelfs al mee met Antwerp. Al is er nog geen akkoord over de hoge looneisen van de speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws