Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Antwerp knoopt gesprekken aan met verdediger van Club Brugge’

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

De ruime spelerskern van Club Brugge zorgt ervoor dat Ivan Leko elke week heel wat van zijn manschappen moet teleurstellen. Enkele jongens die vorig seizoen nog heel wat minuten maakten, halen dezer dagen niet eens de wedstrijdselectie. Voor hen is het dan ook extra belangrijk dat Blauw-Zwart zich straks tegen AEK Athene weet te plaatsen voor de Europa League groepsfase. Meer matchen betekent immers vaak ook meer kans op speelgelegenheid.

Toch is het lang niet zeker dat bijvoorbeeld Dion Cools zich zomaar neerlegt bij zijn opeenstapeling van niet-selecties. Ivan Leko rekende tot dusver immers nog geen enkele keer op de vleugelverdediger. Antwerp en meer bepaald Luciano D’Onofrio willen de 21-jarige verdediger een reddingsboei toegooien en verleiden met een interessant project op de Bosuil. De eerste gesprekken zijn alvast aangeknoopt.

Volgens Het Laatste Nieuws gelooft Club wel nog altijd in Cools en wil het hem niet zomaar laten gaan. Naast Antwerp tonen ook nog enkele andere teams interesse. The Great Old is overigens voor 99% rond met Jelle Van Damme, de linksachter van LA Galaxy die afgelopen winter nog aan Club gelinkt werd. Eerder probeerde Antwerp ook al Brandon Mechele en  Sander Coopman weg te plukken uit Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws