Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis verwacht tegen Kortrijk veel van deze (verrassende) Club Brugge-speler

Aimé Anthuenis (analist)

Club Brugge gaat vandaag op bezoek bij KV Kortrijk, dat met een 6 op 9 allesbehalve slecht aan het nieuwe seizoen begon. Toch ziet gewezen trainer en huidig analist Aimé Anthuenis blauw-zwart als favoriet.

“Dat Ivan Leko waarschijnlijk zal roteren, met het oog op de Europese opdracht tegen AEK Athene, hoeft geen probleem te vormen voor Club Brugge”, zegt Anthuenis in De Zondag. “De kern van blauw-zwart is groot genoeg om te wisselen zonder niveau te verliezen.”

De gewezen bondscoach van de Rode Duivels kijkt reikhalzend uit naar de prestatie van één Club-speler in het bijzonder: “Ik verwacht bijvoorbeeld een sterke Diaby”, aldus Anthuenis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws