Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis scherp voor drie Club-spelers: “Dan moet je niet zeveren over transfers”

Aimé Anthuenis (analist)

Club Brugge kan straks naast Zulte Waregem en Sporting Charleroi aan de leiding komen als het erin slaagt te winnen van AS Eupen. Dat staat op dit moment laatste nadat het vorige week in eigen huis forfaitcijfers aangesmeerd kreeg door Zulte Waregem. Maar Aimé Anthuenis is nog niet overtuigd door dit Club.

“Na de Europese uitschakeling heb ik een aantal bedenkingen”, stelt de analist en ex-trainer van Anderlecht en Genk in De Zondag. “Ik hoor al weken dat Denswil, Engels en Izquierdo naar het buitenland willen. Ik denk dat ze na hun Turkse prestatie beter nog wat bij Club blijven in plaats van hun broek te gaan verslijten op een invallersbank in het buitenland.”

“Als je in een belangrijke Europese wedstrijd speelt, dan moet je niet zeveren over transfers, maar voluit voetballen. Ik denk dat ze bij Club Brugge best snel schoon schip maken met al die transferbeslommeringen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws