Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Anderlecht wil gewezen target van Club Brugge in huis halen’

René Weiler (Anderlecht)

Het einde van de transfermercato nadert met rasse schreden. Club Brugge hoopt zich nog gericht te versterken, maar ook de concurrentie zit allesbehalve stil. Zo zou Anderlecht zijn oog laten vallen hebben op een gewezen target van blauw-zwart.

René Weiler is allesbehalve tevreden met de start van zijn ploeg en daarom wil de Zwitserse trainer er voor het verstrijken van de transferdeadline nog een nieuwe spits bij. In zijn zoektocht naar een nieuwe aanvaller, kwam Anderlecht nu uit bij een gewezen target van Club Brugge.

Het gaat om Robert Beric, een 26-jarige Sloveen die momenteel uitkomt voor het Franse Saint-Etienne. Twee jaar geleden had Club Brugge de spits nog op het oog, toen als vervanger van de vertrokken Tom De Sutter.

Niet doorgebroken bij Saint-Etienne

Beric speelde op dat moment nog bij Rapid Wien in Oostenrijk, dat de speler niet veel later voor een bedrag van om en bij de 4,5 miljoen euro aan Saint-Etienne verkocht. In de Ligue 1 kon de sterke spits zich niet volledig doorzetten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws