Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist bijzonder streng voor Club: “Op deze manier hadden ze -18 gehaald in Champions League”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge heeft woensdagavond een dramatische avond beleefd in het Fatih Terim Stadion. Blauw-Zwart kwam nooit in de wedstrijd en ging kansloos met 2-0 onderuit tegen Istanbul Başakşehir. Johan Boskamp en Marc Degryse waren na afloop niet mals in hun analyse.

“Als je zo voetbalt, heb je helemaal niks te zoeken in de Champions League”, opent Johan Boskamp bij Q2. “Je moet je eigenlijk ook afvragen of je zo wel moet spelen in een 3-4-3. Het tempo lag zo verschrikkelijk laag. Emre kon een beetje wandelen. Ik heb niet van dit Club genoten. Vorig jaar haalden ze 0 op 18 in de Champions League, maar op deze manier hadden ze -18 gehaald.”

Marc Degryse sluit zich bij zijn Nederlandse collega aan. “Club is absoluut niet klaar voor dit soort wedstrijden. Ze proberen iets nieuws met Leko, maar dat staat nog altijd niet op punt. Al is Başakşehir wel een heel goeie ploeg. Nu zijn ze wel reekshoofd in de Europa League. Maar als je zo speelt, kom je tegen elke ploeg in de problemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws