Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Advies voor Mannaert en co: “Club mag eens kopen om te winnen”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft door het vertrek van José Izquierdo naar Brighton voor 15 miljoen euro plus 3 miljoen aan bonussen opnieuw het nodige geld in kas om de transfermarkt op te gaan. Welke spelers daarmee gehaald zullen worden, valt nog af te wachten, maar Vincent Mannaert en co krijgen alvast advies.

“De clubleiding heeft ongetwijfeld in de gaten dat er een kwaliteitsinjectie moet komen, zeker op defensief vlak”, oordeelt chef voetbal Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad. “In die zin kunnen we trainer Ivan Leko goed volgen. Er is meer nood aan snelle, goed uitvoetballende verdedigers dan aan een Izquierdo 2.0.”

“Zolang de Belgische clubs er niet in slagen goed opgeleide centrale verdedigers af te leveren, moeten die in het buitenland worden gezocht. En het mag geld kosten. Als Club Brugge dit seizoen de vooropgestelde doelen niet haalt, zal dat voor een groot deel aan de defensie liggen. Blauw-zwart manifesteerde zich in de huidige transferperiode, op Jeremy Perbet en German Mera na, vooral in het aantrekken van jong talent. Met de stille hoop om daar sportief en financieel een even grote gouden zaak als die van Izquierdo mee te doen. Nu mag de club eens ondubbelzinnig kopen om te winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws