Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aanvaller sluit vertrek bij Club niet uit: “We zien wel eind augustus”

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (1)

Ondanks dat Club Brugge deze zomer al behoorlijk actief was op de transfermarkt, mogen we de komende drie weken zeker nóg transferactiviteit verwachten, zowel aan inkomende als uitgaande zijde. Zo sluit één van de spitsen in de kern van Ivan Leko niet uit dat hij nog vertrekt.

Met Jelle Vossen, Wesley Moraes, Jérémy Perbet en Abdoulay Diaby heeft Leko vier opties in de punt. Die laatste weet nog niet wat de toekomst brengt. “Er kan nog veel gebeuren, dat is nu eenmaal eigen aan het voetbal. Kijk, ik ben gelukkig in Brugge. Maar we zien eind augustus wat er al dan niet gebeurd is met mij”, blijft hij mysterieus bij Voetbalkrant.

Dat de concurrentie deze zomer nog wat gegroeid is, helpt uiteraard niet. “De club beslist over de rekrutering van spelers. Als er nieuwe spelers komen, dan wil dat misschien zeggen dat anderen op vertrekken staan. We zien wel. Ik blijf ondertussen hard werken en probeer met mijn kwaliteiten de ploeg te helpen. Bovendien is het logisch dat er concurrentie is. Als je titularis wil zijn bij Club Brugge, dan moet je tonen dat je beter bent dan je concurrenten. Ik zal het maximum geven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws