Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos legt uit waarom Club Brugge en zijn supporters zich géén zorgen moeten maken

Aad de Mos (analist)

Club Brugge kwam in eigen huis niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen AEK Athene. Volgende week moet Blauw-Zwart dan ook nog vol aan de bak in het Olympisch Stadion in Griekenland. Toch hoeft de Brugse aanhang volgens Aad de Mos niet te wanhopen. 

“Ik vind 0-0 een prima uitslag”, vertelt de Nederlandse analist bij Q2. “Volgens mij hoeft Club Brugge zich geen grote zorgen te maken. Al geeft die 9 op 9 in de competitie misschien toch een vertekend beeld. In Lokeren, dat was een non-match, die waren niet gemotiveerd. En Eupen is ook niet meteen een referentie, terwijl ze tegen Zulte geluk hebben gehad (door de niet-gefloten strafschop, nvdr).”

De Mos ziet het desondanks positief in wat betreft de Europese kansen van de Belgische vicekampioen. “Ik heb zelf nog gewerkt in Griekenland (in 2010 bij AO Kavala, nvdr). Er zal een pak volk zijn in het Olympisch Stadion en ik weet uit ervaring dat die supporters AEK vooruit zullen schreeuwen. Nochtans kunnen zij volgens mij moeilijk het spel maken. Maar hun fans dwingen hen naar voren, dat is daar altijd zo. Als Club scoort, gaan ze door! Maar dan mogen ze wel niet gaan spelen zoals op bezoek bij Istanbul Başakşehir.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws