Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zomertransfer nummer 10 in aantocht voor Club Brugge

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft deze zomer al negen aanwinsten weten te strikken, maar daarmee is de transferhonger nog niet gestild op Jan Breydel. Zo kondigde voorzitter Bart Verhaeghe op de officiële spelersvoorstelling aan dat er nóg versterking op komst is. 

Na Mera, Acolatse, Masovic, Hubert, Vanlerberghe, Dennis, Nakamba, Perbet en McGree zal ook Sinisterra bij Blauw-Zwart neerstrijken. De 18-jarige Colombiaan wordt al maandenlang aan een overgang naar Club gelinkt, maar heeft nu uitgebreid afscheid genomen van Once Caldas. Behoudens ongelukken plaatst de jonge vleugelspits eerstdaags zijn handtekening onder een contract bij de Belgische vicekampioen.

“Vandaag moet ik afscheid nemen van een club die alle deuren voor mij heeft geopend. Het heeft mij gevormd als speler, als mens en het heeft me de kans gegeven om mijn droom waar te maken als profvoetballer. Maar net zoals in het leven verloopt het voetbal ook in fases. Ik ben alle coaches, mijn collega’s en het bestuur dankbaar, waardoor ik nu duizenden anekdotes heb. Bedankt, Once Caldas”, klinkt het op Instagram.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws