Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie volgt Simons op? Ivan Leko lijkt zijn kapitein gekozen te hebben

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

Club Brugge speelde zaterdagnamiddag een oefenwedstrijd tegen het Waasland-Beveren van Philippe Clement ter afsluiting van de oefenstage in het Nederlandse Garderen. Tijdens die oefenpot werd ook duidelijk wie straks wellicht kapitein wordt bij Blauw-Zwart. Timmy Simons gaf eerder immers al aan dat hij in zijn nieuwe rol bereid is om zijn kapiteinsband in te leveren. 

Ruud Vormer droeg vandaag de aanvoerdersband rond de arm, en dat terwijl ook Lior Refaelov op het veld stond. Onder het bewind van Michel Preud’homme was Rafa de voorbije jaren nochtans de eerste in rang om kapitein te zijn als Simons niet tussen de lijnen stond.

Met Ivan Leko aan het roer lijkt publiekslieveling Ruud Vormer nu echter de voorkeur te krijgen op Refaelov. Claudemir is na Vormer en Refaelov normaal gesproken de derde in de aanvoerderspikorde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws