Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom zowel de fans als de pers smullen van Vanlerberghe

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

Eén van de opvallendste transfers die Club Brugge deze zomer deed, is zonder twijfel die van Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige verdediger/middenvelder werd voor een kleine 2 miljoen euro overgenomen van KV Mechelen, ondanks interesse van Standard, Anderlecht en AA Gent.

En hoewel hij zich op het veld nog zal moeten bewijzen, maakt de jongeling in zijn eerste interviews alvast een uitstekende indruk op iedereen. “Jordi Vanlerberghe: toffe gast. “Ik wou absoluut naar Club” – zullen de Club-supporters graag horen. Zeker omdat de rivalen uit Gent terloops nog een steekje kregen. Veel spelers drammen dat soort cliché af als ze bij een nieuwe ploeg tekenen om meteen op een goed blaadje te staan bij de fans, maar Jordi niet. Hij méénde het – je zag het in zijn ogen”, schrijft Het Nieuwsblad.

“Jordi liet ook nog eens in zijn hart kijken over zijn oude liefde KV Mechelen, volgend weekend krijgt hij zelf enkele oude ploegmaats over de vloer voor een etentje. Dit soort spelers zijn een verademing voor clubs én journalisten en worden steeds zeldzamer. Jammer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws