Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Timmy Simons voor een wel erg memorabel seizoen staat

Simons en Vossen

Timmy Simons zal komend seizoen een minder prominente rol invullen bij Club Brugge, maar stiekem droomt ons 40-jarige Club-icoon nog altijd van speelminuten. Zo is hij vastberaden om het zomeraanwinst Marvelous Nakamba zo moeilijk mogelijk te maken. Op training is hij bovendien keer op keer zijn gedreven zelve. 

Zijn kapiteinsband is hij kwijt aan Ruud Vormer, maar daar had de middenvelder vooraf mee ingestemd. Normaal gesproken zal hij immers minder aan bod komen onder Ivan Leko. Desondanks hoopt Simons om geregeld toch nog eens zijn kans te krijgen van de 39-jarige Kroaat. Al was het maar om twee records aan diggelen te slagen.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Simons zowel Vital Borkelmans als Dany Verlinden de loef kan afsteken. “De middenvelder kan de alleroudste veldspeler én Belg worden die deze competitie ooit gekend heeft. Het enige wat nodig is om huidig recordhouder Vital Borkelmans (40 jaar, 11 maanden en 14 dagen) voorbij te steken, zijn speelminuten vergaren na 24 november. Ook het record van oudste Bruggeling van Dany Verlinden (40 jaar, 9 maanden en 0 dagen) neemt Simons dit seizoen normaal over”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws