Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom de rol van Claudemir bij Club door de buitenwereld onderschat werd

Claudemir en Diaby

Club Brugge nam deze week afscheid van Claudemir. De 29-jarige Braziliaan trok na 2,5 jaar de deur van het Jan Breydelstadion achter zich dicht en ging in op een lucratieve aanbieding van het Saoedische Al Ahli, dat naar verluidt 2,7 miljoen euro op tafel legde.

Tijdens zijn passage bij Club deed Claudemir vooral dienst als eerste vervanger voor Timmy Simons of Ruud Vormer, waardoor zijn belang voor Club niet altijd even geapprecieerd werd. De middenvelder was immers vooral in de kleedkamer belangrijk, wat nog eens onderstreept wordt door Emmanuel Dennis.

De jonge aanvaller neemt op Instagram afscheid van Claudemir met een mooie boodschap. “Ik heb je maar een paar weken gekend, maar in die periode heb je mij getoond wat voor een schitterende persoon je bent. Ik wens je het allerbeste”, schrijft hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws